Logo

Integratieve coaching

Hoe je met vertrouwen stappen zet naar meer grip en balans

  • Resultaatgericht, kortdurend traject
  • Aandacht voor alle aspecten van jou: gevoel, gedrag, gedachten, lichaam, sociaal, zingeving
  • Aanpakken van belemmerende overtuigingen, zodat je met vertrouwen je toekomst creëert
  • Met een ervaren coach die je helpt jouw kracht, talenten en kwaliteiten te zien
  • Maatwerk: samen bepalen we de route

Als je nieuwe stappen wil zetten, maar het lukt niet

Als je twijfelt over jezelf, je leven, je relatie of je werk kost je dat veel energie. Misschien slaap je minder goed en geeft het zelfs fysieke klachten. Mogelijk loopt het spaak in de relatie met anderen of trek je je terug uit sociale contacten. Of je de klachten ervaart in je privéleven of in je werk maakt niet uit, het heeft invloed op beide. Dat wil je niet. Integratieve coaching helpt je stevig in je schoenen te staan, jouw kracht te voelen, ruimte te maken voor jouw eigen doelen en meer balans in je leven te creëren.

Met een coach naast je kom je er sneller uit

Waarschijnlijk vind je dat je er zelf uit moet komen en hoop je dat het vanzelf overgaat. Of dat een vakantie het oplost. Maar na de vakantie gaat het gewoon door, het lost niet werkelijk wat op. Een traject met een goede coach wel. Je bent niet zwak als je hulp vraagt, met een coach naast je kom je er sneller uit en kun je effectief werken aan verandering en weer vertrouwen ervaren in jezelf en de toekomst.

Krachtig, vol energie

Na het coachingtraject heb je meer inzicht in jezelf: je eigen talenten, drijfveren en mogelijkheden. Je staat steviger in je schoenen en je ervaart meer grip op jezelf. Je kunt innerlijke belemmeringen aanpakken en gerichte stappen zetten. Weer krachtig, vol energie en plezier in leven en werk.

Laten we kennis maken

Natuurlijk is het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij mij. Cliënten omschrijven mij als helder, warm, positief en persoonlijk. Als je voor mij kiest, schuw je het niet om op een dieper niveau naar jezelf te kijken. We kijken naar interne belemmeringen, zodat je deze kunt aanpakken en opruimen. Ik werk doel- en oplossingsgericht, met warme aandacht voor jou als mens, in de volle breedte zoals je bent. Lees meer over mijn werkwijze of lees meer over mij.

Vervolgtraject

Wil je na een coachingtraject verder werken aan jouw welzijn, en het aanpakken van de oorza(a)k(en) van de problemen die je ervaart, dan kun je verder met een therapeutisch traject. We gaan dan nog een stapje dieper in de transformatie van onverwerkte ervaringen. Coaching, therapie of beide, de keuze is aan jou.

Referentie: “Trijny weet in haar begeleiding de juiste persoonlijke modus te vinden om tot de kernpunten te komen, waar vervolgens aan gewerkt kan worden, dat allemaal in een veilige en vertrouwde atmosfeer.”

 

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

De beste manier om kennis te maken is een echt gesprek, daarom bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur aan. Bel of mail me info@rijnmotief.nl. Je zit nog nergens aan vast en zo kun jij ervaren of ik voor jou de juiste persoon ben en of mijn aanpak bij je past. Hier lees je meer over mijn werkwijze

>> Lees meer over loopbaancoaching