Logo

Integratieve psychotherapie en coaching
als je vastloopt in je leven of werk

Regie over je leven, vertrouwen in jezelf

Loop je vast in je leven of werk?

Aan de oppervlakte lijk je het misschien goed voor elkaar te hebben. Prima baan, leuk huis, fijne vrienden. Je doet je best om een goede collega, partner, ouder en vriend(in) te zijn. Maar je ervaart stress, je piekert. Het loopt niet lekker in het contact met anderen.

Mogelijk zit je in een burn-out, of zit je er tegenaan. Misschien voel je angst of somberte, slaap je slecht of heb je fysieke klachten. Alleen kom je er niet uit. Laat mij je helpen.

Voordelen van Rijnmotief

  • Positieve benadering: zelf grip op de toekomst creëren
  • Therapie en coaching waarbij praten niet het enige middel is
  • Aanpakken van interne belemmeringen, zodat je werkt aan echte verandering
  • Aandacht voor alle aspecten van jou: gevoel, gedrag, gedachten, lichaam, sociaal, zingeving
  • Ruim 25 jaar ervaring in begeleiding van mensen
  • Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk (vanuit aanvullende verzekering)
Het is enorm genieten om te zien dat iemand na het begeleidingstraject weer weet wat hij wil en krachtig, vol energie en plezier zijn leven en werk zelf verder oppakt.


Integratieve coaching

Zit je niet lekker in je vel? Voel je je onzeker? Zie je er tegen op om naar het werk te gaan? Wil je meer helderheid over je doelen? Of meer zicht op je talenten? Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er op dit moment uit komt? Of wil je beter je grenzen aangeven? Laat mij je met een gericht coachingstraject helpen om stevig in je schoenen te staan, jouw kracht te voelen, ruimte te maken voor jouw eigen doelen en meer balans in je leven te creëren.

>> Lees meer over integratieve coaching

 

Referentie: "Ik heb mezelf weer leren kennen, heb mijn zelfvertrouwen, energie en kracht weer teruggevonden. Met twee benen weer op de grond is dit een fijne basis voor het nu en een mooie toekomst."

Referentie: “Trijny is laagdrempelig in het contact en een prettig persoon waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Dit zorgde voor voldoende veiligheid om dieper op een aantal zaken in te gaan."

 


Integratieve psychotherapie

Voel je je somber, angstig of lusteloos? Worstel je met het verlies van je baan of een dierbare? Lukt het je niet te stoppen met een lastige gewoonte? Of beland je steeds in een conflict met iemand? Dan is psychotherapie een effectieve manier om te werken aan verbetering en echte verandering. We gaan de diepte in om de oorzaak van je klacht aan te pakken, jouw eigen kracht te (her)vinden en weer te vertrouwen op jezelf en het leven.

>> Lees meer over integratieve psychotherapie

 

Ik gun het je zo om weer grip te krijgen op je leven

Ik ben Trijny Moddejonge. Ik ben gediplomeerd Integratieve counselor en coach. Mijn kracht: mijn vermogen om het unieke in ieder mens te zien, te luisteren zonder oordeel, een veilige setting te creëren om te groeien en aan te voelen wat jou helpt in jouw specifieke situatie. Omdat ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NFG en RBCZ is er voor mijn coaching en therapie veelal (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk. Lees meer over mij.

Integratieve coaching of psychotherapie? Wat is in jouw situatie het beste? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vertel me jouw vraag en we bekijken samen wat voor jou werkt.