Logo

Over Trijny Moddejonge

Waarom ik je graag help om weer grip op je leven te krijgen en vertrouwen te ervaren

Het is naar als je het gevoel hebt de grip op je leven te verliezen. ’s Ochtends wakker wordt en denkt hoe kom ik deze dag door? Als je geen plezier meer vindt in je leven of werk. Problemen ervaart met anderen. Als je moeite hebt om jezelf stevig neer te zetten en ruimte in te nemen.

Met als mogelijke consequentie dat je in conflicten belandt met je omgeving of al je emoties op slot zet en je terugtrekt in je eigen wereld. Dat je slecht presteert op het werk.

Op de achtergrond sluimert je grootste nachtmerrie: burn-out of ontslag of een omgeving die je afwijst en niet ziet hoezeer jij je best doet om het goed te doen.

Mijn wens: dat je helemaal tot je recht komt

Het is zo jammer als je talenten en kracht niet goed uit de verf komen. Ik weet hoe het is om onzeker te zijn over eigen kunnen en het zicht kwijt te zijn op eigen talenten en kracht. In mijn geval resulteerde het in een burn-out. Een fase in mijn leven die moeilijk was èn waar ik veel van heb geleerd.

Ik gun het jou om je krachtig, vrij en energiek te voelen. Om met een steuntje in de rug weer zicht te krijgen op hoe je het wèl wil en jouw leven stap voor stap vorm te geven en de balans te (her)vinden.

Alle aspecten van jou

Van jongs af aan wil ik al werken met mensen. Ik hou ervan om dat oplossingsgericht, positief en met zicht op alle aspecten van de mens te doen: het fysieke, gedrag, omgeving, het cognitieve, emotionele en spirituele. Zingeving vind ik een belangrijk onderdeel van het leven. In mijn aanpak gaan we daarom ook de diepte in. 

De diepte in

Juist door de diepte in te gaan kom je sneller tot resultaat. Mijn coaching richt zich niet alleen op het aanreiken van handvatten, we kijken naar jouw interne belemmeringen en het bijstellen van overtuigingen. Dit is op te vatten als ‘psychotherapie light.’ Datzelfde doen we ook in therapie, dan gaan we nog meer de diepte in en werken we in een langer traject aan het transformeren van wat jou belemmert. Lees meer over mijn werkwijze.

Vertrouwen en veiligheid

Mijn kracht: mijn vermogen om het unieke in ieder mens te zien, te luisteren zonder oordeel, een veilige setting te creëren om te groeien en aan te voelen wat jou helpt in jouw specifieke situatie. Ik zie mijzelf als begeleider van jouw proces; jij weet het, jij kan het en jij doet het.

Achtergrond

Met een achtergrond als HR-Professional heb ik veel geleerd over mensen en organisaties en wat er kan gebeuren als het niet lekker loopt. Tijdens mijn loopbaan ontdekte ik dat ik de meeste voldoening vind in de begeleiding van mensen. Mijn achtergrond helpt me daarbij. Ik ben gediplomeerd Integratieve Counselor en Coach en Hypnotherapeut en ben Beroepscoach en NOBCO-coach.

Steenmannetjes

De steenmannetjes die je op deze site ziet, kwam ik tegen in Noorwegen. Ze zijn een perfect symbool voor wie ik ben en waar ik in geloof. De mannetjes zijn gebouwd door passanten, opgebouwd met telkens een nieuwe steen. Ze geven de richting aan en zijn allemaal anders. Samen bouwen. Samen de richting vinden. Dat is mijn motief: Rijnmotief.

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Lees hier over mijn werkwijze.

Vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek van een half uur