Logo

Loopbaancoaching

Als voormalig HR-professional weet ik hoeveel stress het geeft als je twijfelt over je baan of als er een mismatch is tussen jou en de organisatie. Je gaat twijfelen aan je eigen capaciteiten en je denkt dat het aan jou ligt.

Misschien denk je al te lang dat je er maar mee moet leven, dat het in een andere baan niet beter zal zijn. Of erger nog, dat het niet zal lukken om ander werk te vinden.

Maar iedereen kan werk vinden waarin je wèl tot je recht komt en met plezier en voldoening werkt. Ik help je om zicht te krijgen op jouw talenten, wensen en dromen en om krachtige keuzes te maken over werk.

Referentie: "Ik heb Trijny als een zeer prettige begeleider ervaren. Ze stelde kritische vragen en kon op het juiste moment doorvragen om verder tot de kern te komen.”

 

Op weg naar dè baan voor jou

Ik begeleid je graag bij het vinden van werk waar jij blij van wordt. Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende om dit te realiseren. Soms zijn er grotere stappen nodig. Na de loopbaancoaching ken je jezelf beter, sta je steviger in je schoenen, heb je meer zicht op jouw talenten en kwaliteiten en waar en hoe deze tot hun recht komen. Dat stelt je in staat om krachtige keuzes te maken en de stappen te zetten die je bij de baan brengen die werkt voor jou. Weer krachtig, vol energie en plezier in werk.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

De beste manier om kennis te maken is een echt gesprek, daarom bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur aan. Bel of mail me info@rijnmotief.nl. Je zit nog nergens aan vast en zo kun jij ervaren of ik voor jou de juiste persoon ben en of mijn aanpak bij je past. Hier lees je meer over mijn werkwijze.