Logo

Integratieve psychotherapie

Hoe je weer balans en vertrouwen vindt in je leven

  • Geen oppervlakkige oplossingen, maar innerlijke belemmeringen opruimen, zodat je echt stappen kunt zetten en wezenlijk kunt veranderen
  • Aandacht voor alle aspecten van jou: gevoel, gedrag, gedachten, lichaam, sociaal, zingeving
  • We komen snel tot de kern, door te praten, voelen en ervaren
  • Maatwerk: samen bepalen we de route
  • Effectieve therapeutische instrumenten om jou te helpen

Als je vastloopt in je leven

Als je je somber, angstig of eenzaam voelt, of als je worstelt met verlies, trauma, de zin van jouw leven of met het stoppen van een lastige gewoonte, dan heeft dat veel impact op je leven.

Het brengt allerlei symptomen met zich mee: slecht slapen, je terugtrekken uit sociale contacten of er mee in conflict komen en het ervaren van fysieke klachten. Je raakt uit verbinding met anderen èn met jezelf.

Integratieve psychotherapie helpt je weer balans en vertrouwen te ervaren, je klachten blijvend aan te pakken en wezenlijk te veranderen.

Door de diepte in te gaan kom je tot resultaat

Juist door aandacht te geven aan het bewuste en onbewuste in jou, kun je innerlijke belemmeringen aanpakken, overlevingspatronen doorbreken en de oorzaken van je klachten oplossen. Zo maak je de weg vrij om meer vrijheid, vertrouwen en kracht te voelen.

Referentie: “Trijny weet in haar begeleiding de juiste persoonlijke modus te vinden om tot de kernpunten te komen, waar vervolgens aan gewerkt kan worden, dat allemaal in een veilige en vertrouwde atmosfeer.”


Krachtig, vol energie

Uitgangspunt bij integratieve psychotherapie is dat jij jouw zelfhelend vermogen hebt en kan aanspreken. Na de therapie ken je jezelf beter, sta je steviger in je schoenen, ben je persoonlijk gegroeid en ervaar je meer grip op jezelf. Je kan belemmerende patronen herkennen en doorbreken en gerichte stappen zetten om wezenlijk te veranderen. Weer krachtig, vol energie en plezier in leven en werk.

Laten we kennis maken

Natuurlijk is het belangrijk dat je vertrouwen voelt in mij en mijn aanpak. Cliënten omschrijven mij als helder, warm, positief en persoonlijk. Ik werk doel- en oplossingsgericht, met warme aandacht voor jou als mens, in de volle breedte zoals je bent. Lees meer over mijn werkwijze of lees meer over mij.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

De beste manier om kennis te maken is een echt gesprek, daarom bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur aan. Bel of mail me. Je zit nog nergens aan vast en zo kun jij ervaren of ik voor jou de juiste persoon ben en of mijn aanpak bij je past. Hier lees je meer over mijn werkwijze.