Logo

Hypnotherapie

Veel uiteenlopende klachten zijn te verhelpen met hypnotherapie. Van roken tot lusteloosheid, van podiumvrees tot faalangst. Deze vorm van therapie kan ook worden ingezet bij pijnbestrijding. We werken aan jouw klacht op het niveau waar ze ontstaan: in je onderbewuste. Dat doen we met een vorm van concentratie: trance. Het is een staat van zijn die iedereen wel eens ervaart, als je helemaal opgaat in een boek of film bijvoorbeeld.

Aanpak bij de bron

In therapie is trance een zeer effectieve manier om klachten bij de kern aan te pakken. Hypnotherapie maakt dat je oorzaken van gedrag, emoties en overtuigingen opspoort en deze oplost en heelt. Juist op het niveau waar je met je ratio en met praten over je problemen niet bij komt. Door de aanpak bij de bron is de werking langdurig.

Hypnotherapie of andere therapie?

Hypnotherapie is een van de therapievormen die ik bied. Samen bepalen we in een intakegesprek of we deze vorm inzetten of (ook) andere manieren om beter in je vel te komen en jouw vertrouwen en kracht te (her)vinden.

Wil je met mij aan de slag? Maak een afspraak of kies eerst voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Of lees eerst meer over mij.