Counseling bij werk- en levensvragen

rijnmotief_professionals

Hoe je weer balans vindt in je leven bij stress, onzekerheid of burn-out


  • Resultaatgericht traject, snel inzicht in wat er in de weg staat en wat je helpt.
  • Geen oppervlakkige oplossingen, maar innerlijke belemmeringen opruimen, zodat je echt stappen kunt zetten.
  • Maatwerk: samen bepalen we de route.
  • Met een ervaren gediplomeerd counselor en coach naast je die je stimuleert en ondersteunt in je proces.
  • Follow-upgesprek na 3 maanden (gratis), om op het goede spoor te blijven.

 

Ligt er een burn-out op de loer? Of zit je er al in?

Als je veel stress ervaart in je leven, om wat voor reden dan ook, heeft dat een enorme invloed: slecht slapen, snel van je stuk gebracht zijn, je terugtrekken uit sociale contacten, je onzeker voelen, fysieke klachten. Of je de klachten ervaart in je privéleven of in je werk maakt eigenlijk niet uit, het heeft invloed op beide. Ligt een burn-out op de loer of zit je er al in?

 

Met een coach naast je kom je er sneller uit

Waarschijnlijk vind je dat je er zelf uit moet komen en hoop je dat het vanzelf overgaat. Of dat een vakantie het oplost. Maar na de vakantie gaat het gewoon door, het lost niet werkelijk wat op. Een traject met een goede coach wel. Je bent niet zwak als je hulp vraagt, met een coach naast je kom je er sneller uit en kun je effectief werken aan verandering.

 

Balans in je leven

Na het counselingtraject ken je jezelf beter, sta je steviger in je schoenen, ben je persoonlijk gegroeid en ervaar je meer grip op jezelf. Je kunt innerlijke belemmeringen aanpakken en gerichte stappen zetten. Weer krachtig, vol energie en plezier in leven en werk.

 

Hebben wij een klik?

Natuurlijk is het belangrijk om een goede klik te hebben met een coach. Als je voor mij kiest, houd je van helder, praktisch en nuchter, en schuw je het niet om op een dieper niveau naar jezelf te kijken. We kijken naar interne belemmeringen, zodat je deze kunt aanpakken en opruimen. Ik werk doel- en oplossingsgericht, met warme aandacht voor jou als mens, in de volle breedte zoals je bent. Lees meer over mijn werkwijze of lees meer over mij.

 

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

De beste manier om kennis te maken is een echt gesprek, daarom bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Bel of mail me. Je zit nog nergens aan vast en zo weet jij of het klikt met mij.

 

 

 

 

“Trijny weet in haar begeleiding de juiste persoonlijke modus te vinden om tot de kernpunten te komen, waar vervolgens aan gewerkt kan worden, dat allemaal in een veilige en vertrouwde atmosfeer.”