Vertrouwenspersoon

rijnmotief_professionals

Als een medewerker wordt geconfronteerd met ongewenste omgangsvormen of een integriteitsvraagstuk, dan is de leidinggevende idealiter de aangewezen persoon om mee in gesprek te gaan. Maar wat als dit een te grote stap is voor de medewerker? Steeds meer organisaties maken gebruik van een externe vertrouwenspersoon om de noodzakelijke veiligheid voor medewerkers te creëren. Op zoek naar een vertrouwenspersoon voor jouw organisatie? Ik ben LVV gecertificeerd extern vertrouwenspersoon voor ongewenste omgangsvormen en integriteit.

 

Een veilig en integer werkklimaat is basisvoorwaarde, maar niet vanzelfsprekend

In mijn loopbaan als HR-professional heb ik altijd veel aandacht gehad voor de veiligheid van medewerkers op het gebied van ongewenste omgangsvormen en integriteit. Ik weet wat er kan gebeuren als er geen veiligheid wordt ervaren, mensen kunnen beschadigd raken en dat wil je voorkomen. Veiligheid is een basisvoorwaarde; een medewerker die zich veilig voelt kan zich ontplooien en groeien en presteert beter.
 

Waarom Rijnmotief?

Mijn ruime HR-ervaring en mijn ervaring als coach en counselor zijn van toegevoegde waarde in de rol van extern vertrouwenspersoon. De woorden warm, nuchter en helder typeren mij. Ik heb gemerkt dat mensen zich veilig voelen bij mij en dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn.

 

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking, tarieven en mogelijkheden.