Trainingen

rijnmotief_professionals

 

Regelmatig bied ik trainingen en workshops aan op het gebied van balans in werk en leven, soms in samenwerking met experts op een specifiek vakgebied. Op deze pagina vind je geplande trainingen. Een training is ook incompany mogelijk.

 

Samen met Martine Jetten (coach mindfulness en hoogsensitiviteit) heb ik een workshop en training ontwikkeld: ‘Van Balanceren naar Balans’.

Voor mensen die veel ballen in de lucht hebben te houden (gezin, werk, familie, studie, sport, sociale media) en steeds meer moeite hebben daar een goede balans in te vinden. Die verlangen naar meer ontspanning, harmonie, of stevigheid.

Onderwerpen zijn onder andere: omgaan met stress, balans tussen hoofd en hart, fysiek en emotioneel gezonde voeding, grenzen stellen en verbindend communiceren. Alle aspecten van de mens komen aan bod: lichaam, gevoel, gedrag, gedachten, sociale interactie en zingeving.

We werken aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen, mindfulness, theorie, praktische adviezen en uitwisseling met elkaar.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel me op 06-27331338 of stuur een mail via info@rijnmotief.nl.

 

WORKSHOP ‘Van Balanceren naar Balans’  op zaterdagmiddag 23 november 2019

Voor meer informatie https://mindfulnessinmotion.nl/aanbod/workshop-training-van-balanceren-naar-balans/

 

TRAINING ‘Van Balanceren naar Balans’, 6 avonden, start medio januari 2020

Voor meer informatie https://mindfulnessinmotion.nl/aanbod/van-balanceren-naar-balans/