Over Trijny Moddejonge

rijnmotief_stenen

Waarom ik je graag help om weer grip op je leven te krijgen en stevig in je schoenen te staanHet is naar als je het gevoel hebt de grip op je leven te verliezen. ’s Ochtends wakker wordt en denkt hoe kom ik deze dag door? Als je geen plezier meer vindt in je werk of je leven. Problemen ervaart met anderen. Als je moeite hebt om jezelf stevig neer te zetten en ruimte in te nemen. Met als consequentie dat je in conflicten belandt met je omgeving of al je emoties op slot zet en je terugtrekt in je eigen wereld. Dat je slecht presteert op het werk. Op de achtergrond sluimert je grootste nachtmerrie: burn-out of ontslag en een omgeving die je afwijst en niet ziet hoezeer jij je best doet om het goed te doen.

 

Wachten tot het over gaat werkt niet

Geloof me, in je eentje voortploeteren brengt je niet dichter bij een oplossing. Wachten tot het overgaat en proberen jouw emoties weg te stoppen heeft geen zin. Hopen dat de situatie vanzelf of ooit eens verbetert ook niet. Zo afhankelijk wil je niet zijn, toch?

 

Ik help je graag jouw eigen kracht te voelen

Zelf proberen er uit te komen duurt lang. Met iemand die je begeleidt in je proces gaat het veel sneller. Ik help je graag om jouw eigen potentieel te zien, om ruimte in te nemen en vertrouwen te ervaren in jezelf en de toekomst. Een toekomst die jij creëert zoals jij het wilt. Vanaf de eerste sessie kun je al stappen zetten naar meer grip. Kan ik je helpen? Met mijn coaching krijg je:

  • Meer inzicht in jezelf, met een milde blik
  • Handvatten hoe om te gaan met onzekerheid en stressvolle situaties
  • Stevigheid en meer vertrouwen in jezelf
  • Grip op je leven
  • Helderheid over keuzes die je wilt maken om met plezier en vertrouwen in het leven te staan.


Ik spiegel je, stimuleer je, confronteer je (met mildheid) en inspireer je in dit proces.

 

Mijn wens: dat je helemaal tot je recht komt

Het is zo jammer als je talenten en kracht niet goed uit de verf komen. Ik weet hoe het is om onzeker te zijn over eigen kunnen en het zicht kwijt te zijn op eigen talenten. In mijn geval resulteerde het in een burn-out. Een fase in mijn leven die moeilijk was èn waar ik veel van heb geleerd. Ik gun het jou om de burn-out voor te zijn of er snel weer uit te komen. Om met een steuntje in de rug weer zicht te krijgen op hoe je het wèl wil en dit leven stap voor stap vorm te geven en de balans te (her)vinden.
 

Wat een kort coachtraject al kan opleveren

Ik heb gemerkt bij mijn cliënten hoeveel effect vijf tot acht coachsessies al kunnen hebben. Dat één sessie al helpt om stappen te zetten. Het helpt als je weet welke innerlijke belemmeringen ervoor zorgen dat je vastloopt, als je met mildheid naar jezelf kijkt en weet welke stap je wilt zetten.

 

 

Integratieve counselor en coach

Van jongs af aan wil ik al werken met mensen. Ik hou ervan om dat resultaatgericht, positief en met zicht op alle aspecten van de mens te doen: het fysieke, gedrag, omgeving, het cognitieve, emotionele en spirituele.
Spirituele? Ja. Zingeving vind ik een belangrijk onderdeel van het leven. In mijn aanpak gaan we daarom als het nodig is de diepte in.
 

De diepte in

Juist door de diepte in te gaan kom je sneller tot resultaat. Daarom ben ik coach en counselor; mijn coaching richt zich niet alleen op het aanreiken van handvatten, we kijken naar jouw interne belemmeringen en het bijstellen van overtuigingen. Integratieve Counseling is op te vatten als ‘psychotherapie light.’ Als het aan de orde is kijken we naar diepere oorzaken van de problemen waar jij tegen aan loopt, zodat je deze sneller kunt transformeren. Dat doen we oplossingsgericht: jouw verleden komt aan de orde, maar altijd met een focus op de toekomst. Lees meer over mijn werkwijze.
 

Vertrouwen en veiligheid

De woorden nuchter, warm en met mildheid confronterend typeren mij. Ik zie mijzelf als begeleider van jouw proces; jij weet het, jij kan het en jij doet het. Ik heb gemerkt dat mensen zich veilig voelen bij mij en dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn. Daarom ben ik ook vertrouwenspersoon voor werkgevers.
 

Achtergrond

Als allround HR-Professional met ruim 25 jaar ervaring heb ik veel geleerd over mensen en organisaties en wat er kan gebeuren als het niet lekker loopt. Ik heb gewerkt als medewerker, adviseur en leidinggevende. Ik heb ervaren dat elke functie zijn eigen uitdagingen kent, daarom coach ik zowel professionals als leidinggevenden. Tijdens mijn loopbaan ontdekte ik dat ik de meeste voldoening vind in de begeleiding van mensen. Mijn achtergrond helpt me daarbij. Ik ben geaccrediteerd Integratieve Counselor en Coach en ben Beroepscoach en NOBCO-coach.
 

Steenmannetjes

De steenmannetjes die je op deze site ziet, kwam ik tegen in Noorwegen. Ze zijn een perfect symbool voor wie ik ben en waar ik in geloof. De mannetjes zijn gebouwd door passanten, opgebouwd met telkens een nieuwe steen. Ze geven de richting aan en zijn allemaal anders. Samen bouwen. Samen de richting vinden. Dat is mijn motief: Rijnmotief.
 
Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen?
Vraag vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek aan. Klik hier.