OVER RIJNMOTIEF

rijnmotief_stenen

In mijn hele loopbaan heb ik veel plezier en voldoening ontleend aan het coachen en begeleiden van mensen. Als allround HR-Professional heb ik veel geleerd over mensen en organisaties. Die kennis benut ik tegenwoordig als Integratief Counselor/Coach in de diepte. Ik begeleid mensen met vragen of problemen op het gebied van werk en/of leven. Dat kan gaan om de balans werk en privé, spannings- en vermoeidheidsklachten, burn-out, onzekerheid, faalangst, samenwerkingsproblemen, kruispuntvragen over loopbaan etc.

Ik ga er van uit dat ieder mens van binnen over een zelfhelend vermogen, eigen hulpbronnen, beschikt. Soms kun je daar niet meer bij, word je intern belemmerd en raak je de grip kwijt op jezelf. Ik geniet er erg van als ik kan helpen dat zelfhelende vermogen weer aan te boren en te benutten. Dat vindt plaats op bewust en onbewust niveau, zodat je het in zijn geheel en tot in de kern aanpakt. Daarmee ervaar je weer grip en balans, waardoor je kunt groeien en veranderen. Dat geeft kracht en energie!

Mijn begeleiding is altijd maatwerk, specifiek voor jou en je vraag. Ik houd van helderheid en werk doel- en oplossingsgericht, met tegelijkertijd warme aandacht voor jou als mens in de volle breedte zoals jij bent. Het bieden van een veilige en stimulerende omgeving is voor mij vanzelfsprekend, net zoals het werken vanuit respect en compassie. Ik heb een positieve insteek, daarom spreekt de integratieve benadering me ook zo aan. Je haakt in op het positieve en bouwt dat met elkaar verder uit tot wezenlijke persoonlijke groei en verandering.

De steenmannetjes die je op deze site ziet, kwam ik tegen in Noorwegen en ze zijn een perfect symbool voor wie ik ben en waar ik in geloof. De mannetjes zijn gebouwd door passanten, opgebouwd met telkens een nieuwe steen. Ze geven de richting aan en zijn allemaal anders.

Samen bouwen. Samen de richting vinden. Dat is mijn motief: Rijnmotief.

 

Trijny

Trijny Moddejonge

Voor mijn Linkedin profiel klik hier