Loopbaancoaching

rijnmotief_progressie-in-werk-en-leven

Hoe je met vertrouwen stappen zet naar voldoening in werk


  • Resultaatgericht, kortdurend traject.
  • Aanpakken van belemmerende overtuigingen, zodat je met vertrouwen je toekomst creëert.
  • Toewerken naar jouw droomresultaat.
  • Met een ervaren coach die je helpt jouw kracht en kwaliteiten te zien.
  • Follow-upgesprek na 3 maanden (gratis), om op het goede spoor te blijven.

 

Als je op een kruispunt in je leven staat

Als je twijfelt of je nog op de goede plek zit en jouw werk geen voldoening meer geeft heeft dat veel effect op je leven. Het kost je energie, misschien slaap je minder goed en het geeft stress en misschien zelfs fysieke klachten. Dat wil je niet. Maar hoe weet je wat de juiste volgende stap is?
 

Hoe is het als je wèl tot je recht komt?

Hoe is het als je jouw talenten kunt inzetten? Als je stappen zet die je dichter bij jouw droombaan brengen? Met een goede coach naast je kom je sneller tot resultaat en heb je beter zicht op hoe je verder wil. Ik help je graag met een resultaatgericht traject om helder te krijgen wat je wilt, wat je nodig hebt en welke stappen je kunt zetten.
 

Voor iedereen is er een baan te vinden die wèl voldoening geeft

Als HR-professional weet ik hoeveel stress het geeft als je twijfelt over je baan of als er een mismatch is tussen jou en de organisatie. Je gaat twijfelen aan je eigen capaciteiten en je denkt dat het aan jou ligt. Misschien denk je al te lang dat je er maar mee moet leven, dat het in een andere baan niet beter zal zijn. Of erger nog, dat het niet zal lukken om ander werk te vinden. Maar iedereen kan werk vinden waarin je wèl tot je recht komt en met plezier en voldoening werkt.
 

 

Op weg naar dè baan voor jou

Ik begeleid je graag bij het vinden van werk waar jij blij van wordt. Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende om dit te realiseren. Soms zijn er grotere stappen nodig. Desgewenst help ik je bij het opstellen van je CV en de voorbereiding van gesprekken. Na de loopbaancoaching ken je jezelf beter, sta je steviger in je schoenen, heb je meer zicht op jouw talenten en kwaliteiten en waar en hoe deze tot hun recht komen. Dat stelt je in staat om krachtige keuzes te maken en de stappen te zetten die je bij de baan brengen die werkt voor jou. Weer krachtig, vol energie en plezier in werk.
 

Hebben wij een klik?

Natuurlijk is het belangrijk om een goede klik te hebben met een coach. Als je voor mij kiest, houd je van helder, praktisch en nuchter, en schuw je het niet om op een dieper niveau naar jezelf te kijken. We kijken naar interne belemmeringen, zodat je deze kunt aanpakken en opruimen. Ik werk doel- en oplossingsgericht, met warme aandacht voor jou als mens, in de volle breedte zoals je bent. Lees meer over mijn werkwijze of lees meer over mij.
 

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

De beste manier om kennis te maken is een echt gesprek, daarom bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Bel of mail me. Je zit nog nergens aan vast en zo weet jij of het klikt met mij.

 

“Ik heb Trijny als een zeer prettige begeleider ervaren. Ze stelde kritische vragen en kon op het juiste moment doorvragen om verder tot de kern te komen.”