Interim HR-professional

rijnmotief_progressie-in-werk-en-leven

Op zoek naar een ervaren interim Human Resource professional, senior HR-adviseur of hoofd HR?

 

  • Ruim 25 jaar ervaring als HR-professional
  • Gericht op innoveren van HR-beleid en – dienstverlening
  • Vind snel mijn weg in de organisatie en pak lopende en nieuwe zaken vlot op
  • Deskundige en toegankelijke gesprekspartner voor managers en medewerkers
  • Coachende en verbindende manier van werken en adviseren
  • Beschikbaar voor parttime interim opdrachten.

Met een warm-zakelijke insteek vind ik de juiste balans tussen mens en organisatie. Ik ben als ‘denkende doener’ graag resultaat- en procesgericht aan het werk.
 

Allround HR-opdrachten en specifieke projecten

Ik ben inzetbaar voor allround Human Resource-opdrachten en voor specifieke projecten, zoals het uitvoeren van een MTO, het ontwerpen van een moderne gesprekscyclus, het opzetten van een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers of het doorlichten en actualiseren van HR- processen en procedures. Daarnaast ben ik ook beschikbaar als sparringpartner voor het meedenken over HR-vraagstukken.
 

 

Hebben wij een klik?

Graag werk ik bij organisaties die (willen) inzetten op duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Waar men er naar streeft om in dialoog met elkaar te werken, op basis van vertrouwen en wederzijdse verantwoordelijkheid. Ik draag met hart en hoofd bij aan de groei van medewerkers en organisatie.
Meer weten over mijn aanpak of beschikbaarheid? Bel of mail me.