Counseling en coaching voor leidinggevenden

rijnmotief_professionals

Hoe jij optimaal tot je recht komt in een leidinggevende positie


  • Resultaatgericht traject, snel inzicht in wat er in de weg staat en wat je helpt.
  • Maatwerk: samen bepalen we de route.
  • Aanpakken van belemmerende overtuigingen, zodat je met vertrouwen je toekomst creëert.
  • Door een counselor en coach met veel ervaring in leidinggevende posities die snapt waar je tegenaan loopt.
  • Follow-upgesprek na 3 maanden (gratis), om op het goede spoor te blijven.

 

Als je klaar bent met voortploeteren

De functie van leidinggevende heb je niet voor niets gekozen. Bepaalde aspecten van het vak spreken je aan, maar je bent niet in alles even goed. Misschien ben je een echte people manager, maar heb je niets met strategie, of ben je sterk in aansturen, maar kun je niks met conflicten op de werkvloer. Er komt veel kijken bij leidinggeven en voordat je het weet loop je stuk op je rol. Sta je op met je werk en ga je er mee naar bed.

 

Counseling en coaching voor groei

Of je net start als leidinggevende of al jaren ervaring hebt, het helpt je om te reflecteren op jouw rol en taken en samen te kijken hoe je met plezier en vertrouwen invulling geeft aan je functie.

 

Speciaal voor leidinggevenden

Met mijn achtergrond als hoofd HRM en ervaring in de begeleiding van managers, weet ik waar je tegenaan kunt lopen als leidinggevende. Ik help je graag om helder te krijgen op welke manier jij wilt leidinggeven en hoe jouw kwaliteiten en talenten het beste tot hun recht komen. Hoe je om kunt gaan met conflicten op de werkvloer of het ‘politieke spel’. Hoe je een werkplek creëert die voldoening en plezier geeft.


 

Jij in je kracht

Na het counselingtraject ken je jezelf beter, sta je steviger in je schoenen, heb je meer zicht op jouw talenten en kwaliteiten en waar en hoe deze tot hun recht komen. Dat stelt je in staat om krachtige keuzes te maken en de stappen te zetten die je helpen effectief en met voldoening leiding te geven. Krachtig, vol energie en plezier in werk.

 

Hebben wij een klik?

Natuurlijk is het belangrijk om een goede klik te hebben met een coach. Als je voor mij kiest, houd je van helder, praktisch en nuchter, en schuw je het niet om op een dieper niveau naar jezelf te kijken. We kijken naar interne belemmeringen, zodat je deze kunt aanpakken en opruimen. Ik werk doel- en oplossingsgericht, met warme aandacht voor jou als mens, in de volle breedte zoals je bent. Lees meer over mijn werkwijze of lees meer over mij.

 

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

De beste manier om kennis te maken is een echt gesprek, daarom bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Bel of mail me. Je zit nog nergens aan vast en zo weet jij of het klikt met mij.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ik heb Trijny als een zeer prettige begeleider ervaren. Ze stelde kritische vragen en kon op het juiste moment doorvragen om verder tot de kern te komen.”