PROFESSIONALS

rijnmotief_professionals

Je wilt met plezier en vol energie in je leven en werk staan en je kwaliteiten en competenties zo goed mogelijk benutten.
Soms is dat niet het geval:

  • Je hebt jarenlang met veel plezier gewerkt, maar merkt de laatste tijd dat je werk steeds meer moeite en energie kost.
  • Je merkt dat je in bepaalde (werk)situaties niet zo effectief en succesvol uit de verf komt als je zou willen.
  • Je wordt steeds meer onzeker over jezelf, piekert meer, slaapt slechter.
  • Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan, maar je weet niet goed welke richting je uit wilt, wat het beste bij jou past.
  • Je merkt dat je vaker in conflictsituaties met anderen terecht komt, maar weet niet goed waar dat aan ligt.
  • Je bent een tijd uit de roulatie met vermoeidheids- en stressklachten of hebt een burn-out. Je wilt je werk graag weer oppakken, maar je wilt ook het risico op terugval verkleinen.

Je wilt dit aanpakken maar het lukt je onvoldoende dit zelf op te lossen.

 

Als Integratieve CounselorCoach bied ik je een kortdurend en resultaatgericht begeleidingstraject om deze vraagstukken of problemen te onderzoeken en aan te pakken. In de integratieve benadering worden alle dimensies van de mens meegenomen: cognitie, gedrag, gevoel, lichaam, sociaal en zingeving. De methode stimuleert een actieve oplossingsgerichte houding en gaat er van uit dat jijzelf verantwoordelijkheid neemt voor je ontwikkeling en aan het stuur staat: jij weet het, kunt het en doet het! Al aan het begin van het traject maak je een plan van aanpak. Ik begeleid je daarbij.

Samen bouwen – Samen de richting vinden.

 

WAT LEVERT HET OP?
Na het begeleidingstraject ken je jezelf beter, ben je persoonlijk gegroeid en ervaar je meer grip op jezelf. Dat stelt je in staat innerlijke belemmeringen aan te pakken, gedrag te veranderen, tot keuzes te komen en daarin actie te nemen. Weer krachtig, vol energie en plezier in leven en werk!